aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εντονγκαλά και Ουζόχο στις απορίες της… διαφοροποίησης

ΑΠΟΕΛ: Εντονγκαλά και Ουζόχο στις απορίες της… διαφοροποίησης

Σε ένα παιχνίδι που ο ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί να έχει σε φόρμα και σε εξαιρετική μέρα τους επιθετικούς του για να «διασπαστεί» η άμυνα της Ανόρθωσης, θα είναι σχεδόν αδύνατο να μείνει για δεύτερη σερί φορά εκτός ενδεκάδας ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά και να προτιμηθεί πάλι ο Βίκτορας Κλωναρίδης ο οποίος μονάχα στα φιλικά έδειξε θετικά στοιχεία.

Στην προσπάθεια που θα κάνουν οι γαλαζοκίτρινοι να επιστρέψουν στις νίκες θα χρειαστούν πολύ οι εμπνεύσεις των εξτρέμ του. Ο 29χρονος Βέλγος άσος και διεισδυτικός παίκτης είναι και μπαλιές ακριβείας μπορεί να βγάλει, απλά τον «έφαγε» κι αυτόν κάπως η άσχημη ψυχολογία και η αυριανή μέρα αποτελεί «στοίχημα» για τον ίδιο, εφόσον ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον αφήσει πάλι εκτός και τον εμπιστευτεί σε ένα ματς στο οποίο η μπάλα θα… τσουρουφλίζει. Το ίδιο ισχύει και για όσους άλλους αγωνιστούν.

Πολλοί, για να μην πούμε οι περισσότεροι ΑΠΟΕΛίστες, περιμένουν πως και πως το ντεμπούτο του Φρανσίς Ουζόχο, ωστόσο και πάλι, αν λάβουμε υπόψη τις διαχρονικές επιλογές του Ουζουνίδη και την επιμονή του σε κάποια ζητήματα, θα θεωρηθεί ως έκπληξη εάν ο Νιγηριανός διεθνής κίπερ αγωνιστεί απέναντι στην Ανόρθωση, ή ακόμη και στο μεθεπόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ