aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και η διαιτησία

Ο Γιώργος Εφραίμ μέσα σε 24 λεπτά, υπέγραψε τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΕΝΠ (4-0). Ήταν ο ποδοσφαιριστής που τροφοδότησε τον σκόρερ του πρώτου τέρματος και στο δεύτερο, με ωραίες προσποιήσεις μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Για τον έμπειρο εξτρέμ, ήταν μόλις το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η καθοριστική φάση

Το γκολ που πέτυχε ο Αντρίγια Πάβλοβιτς στην πρώτη τελική εντός στόχου (19΄), έλυσε τα πόδια των παικτών του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις τους. Το εν λόγω τέρμα, προσέθεσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμό και τελείωσαν την υπόθεση νίκη.

H διαιτησία

Ο διαιτητής, Ροβέρτος Κώστα, εξάντλησε την αυστηρότητά του στη φάση του 56ου λεπτού. Ο Ροντρίγκες έπεσε πολύ εύκολα στην περιοχή μετά από μία επαφή που είχε με τον Αλ Τάαμαρι. Χαρίστηκε στον Μαϊσουράντζε στο 73ο λεπτό. Έπρεπε να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, οι επαναληπτικές προβολές έδειξαν πως μάλλον η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος σε κεφαλιά του Σόουζα σε χρόνο καθυστερήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ