aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενίσχυση αλλιώς... θετική σκέψη

ΑΠΟΕΛ: Ενίσχυση αλλιώς… θετική σκέψη

Ολοένα και στενεύουν τα περιθώρια του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Τα αμυντικά κενά των γαλαζοκιτρίνων, που φάνηκαν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δημιουργούσαν από μόνα τους την ανάγκη για προσθήκη αμυντικού στο ρόστερ της λευκωσιάτικης ομάδας.

Οι τραυματισμοί δε των Ράφαελ Σάντος και Βινίσιους… γιγάντωσαν την ανάγκη αυτή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή «ξέμεινε» ουσιαστικά με δύο μόνο επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, τους Σάβιτς και Καρώ.

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση, κάτι που όπως τόνισε όμως μόνο εύκολο δεν είναι, με δεδομένα τα στενά χρονικά περιθώρια που υπάρχουν.  Αναφέρθηκε επίσης στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί τελικά κεντρικός αμυντικός, και είπε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές και να σκεφτόμαστε θετικά».

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστεί πάντως μπόλικη… θετική σκέψη, εάν αναγκαστεί να ψάξει τη λύση στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Σόουζα, Πολυκάρπου και Λουντέμο, είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις μπορούν να αποτελέσουν επιλογή για τη θέση, εάν παραστεί ανάγκη ή εάν θελήσει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Ο Βραζιλιάνος μέσος, υπενθυμίζουμε, στην Κίνα αγωνιζόταν στη θέση του στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ