aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενεργοποιεί τον Κάρλος Ντίας

ΑΠΟΕΛ: Ενεργοποιεί τον Κάρλος Ντίας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Κάρλος Ντίας γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και περιμένει την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ώστε να αποδείξει την αξία του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών στον ΑΠΟΕΛ (μέχρι και τον Μάιο του 2024), κρίθηκε πως πληροί τα κριτήρια, διαθέτοντας πρωτίστως το «πακέτο» για να αποτελέσει μία καλή επένδυση.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ασφαλώς, έχει πλειάδα επιλογών στη θέση που αγωνίζεται, πλην όμως με εξαίρεση τον Ανουάρ Τουχαμί, κανείς άλλος δεν πραγματοποίησε δύο ή περισσότερες διαδοχικές καλές εμφανίσεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λοιπόν, έχει από… κοντά τον 20χρονο ποδοσφαιριστή και όταν κρίνει πως είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη θα τον ρίξει στη μάχη. Λέτε αυτό να γίνει στο επικείμενο παιχνίδι με την Πάφος FC; Ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει καθώς δεν φανέρωσε -επί της παρούσης- τις προθέσεις του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντίας με το «φτωχό» βιογραφικό σημείωμα δουλεύει εντατικά στις προπονήσεις, γνωρίζοντας πως υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ηλθε στον ΑΠΟΕΛ με μία βαλίτσα γεμάτη όνειρα και προσδοκεί πως θα δικαιώσει τις προσδοκίες.

Οι πάντες και τα πάντα κρίνονται επί «σκηνής», με τον Βραζιλιάνο να μην αποτελεί ασφαλώς εξαίρεση, παρά το γεγονός πως είναι 20 ετών…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ