aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενεργοποιεί Μοράις, δίπλα στους Ίνγκεμπριγκτσεν-Χατζηλούκα

ΑΠΟΕΛ: Ενεργοποιεί Μοράις, δίπλα στους Ίνγκεμπριγκτσεν-Χατζηλούκα

Μετεγγραφή εκ των έσω στον ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα στο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νούνο Μοράις θα ενταχθεί σε αυτό και θα αποχωρήσει από την ομάδα U21 των πρωτευουσιάνων.

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής γνωρίζει όσο λίγοι τον ΑΠΟΕΛ και κρίθηκε ότι η παρουσία του στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις της ομάδας θα βοηθήσει στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Η ομάδα της πρωτεύουσας με τον Ίνγκεμπριγκτσεν στον πάγκο καταγράφει κάποια καλά διαστήματα, ωστόσο η βελτίωση είναι επιβεβλημένη τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και στις δύο αναμετρήσεις με τη Βασιλεία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οφείλουν να… μασάνε σίδερα

Ο Μοράις γνωρίζει πολύ καλά τι… σημαίνουν τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ και η πίεση που ενδεχομένως να έχουν οι παίκτες και στους γαλαζοκίτρινους θεωρούν ότι η παρουσία του στο τεχνικό τιμ θα βοηθήσει τόσο την τεχνική ηγεσία, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ