aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα Ουζουνίδη με ορθολογιστικές επιλογές μετά το «πείραμα»

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα Ουζουνίδη με ορθολογιστικές επιλογές μετά το «πείραμα»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η έμπνευση του Μαρίνου Ουζουνίδη να παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ με τον Μιχαΐλοβιτς αριστερό μπακ και τον Μάτις… κάτι σαν δεξιό εξτρέμ εκ του αποτελέσματος δεν αποδείχθηκε σωστή στο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Σαφώς και τα πιο πάνω δεν ήταν οι (μοναδικές) αιτίες της βαριάς ήττας με 3-0 από τους Ελβετούς στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ήταν ένα «μάθημα» για τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Η λογική και οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα πάει με πιο ορθολογιστικές επιλογές στο σημερινό (23/2, 16:00) παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μπέλετς θα είναι στην εστία με τετράδα στην άμυνα τους Μιχαΐλοβιτς (δεξιά), Βούρο – Σάβιτς (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), ενώ ο Γουίλερ έχει προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας έναντι του Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος ναι μεν είναι στην αποστολή, όμως είχε νιώσει ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τη Βασιλεία και το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η μοναδική επίσκεψη Ουζουνίδη στην Πάφο με Γκόμεζ και Σολάρι (pics)

Στη μεσαία γραμμή οι Άλεφ και Γένσεν θα είναι το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, με τον Μάτιτς να συγκεντρώνει πιθανότητες να «σπάσει» το δίδυμο, ενώ ο Ντε Βινσέντι θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Γέφτοβιτς είχε θετική παρουσία κόντρα στον Απόλλωνα, ήταν εκτός στο ματς με τη Βασιλεία καθώς δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα και θα πάρει ξανά φανέλα βασικού στην Πάφο. Ο Σέρβος θα καλύψει το αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ο Τάαμαρι το δεξιό και ο Χαλένιους θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ