aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με Βάτερμαν, Βούρο και Χαλένιους, οι εκλεκτοί του Ντολ με Δόξα

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με Βάτερμαν, Βούρο και Χαλένιους, οι εκλεκτοί του Ντολ με Δόξα

Επιστροφή στην δράση με τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Δόξα να ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής. Ο Τόμας Ντολ δεν έχει στη διάθεση του τους Ντε Βινσέντι, Εφραίμ,  Μπέζιακ και Μπέλετς (έμεινε εκτός αποστολής) ωστόσο μοναδικός στόχος των γαλαζοκιτρίνων είναι το 3 στα 3, ώστε να έχουν ανοδική πορεία στη βαθμολογία.

Είναι ο πρώτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα μετά τις 23 Σεπτεμβρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΕΝΠ για την 4η αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τρεις αγώνες λιγότερους, αφού αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό (1η αγωνιστική), Εθνικό Άχνας (2η αγωνιστική) και Ανόρθωση (5η αγωνιστική).

Διαβάστε επίσης: Εκτός αποστολής ο Μπέλετς, λόγω σύγκρουσης στο δίτερμα

O Γερμανός προπονητής δίνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στον Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος θα έχει ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνς τον Σάβιτς, με τους Μιχαΐλοβιτς (δεξιά) και Νικόλα Ιωάννου (αριστερά), τετράδα μπροστά από τον Βάτερμαν, ο οποίος πήρε γάντια βασικού.

Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Τάαμαρι (δεξιά) και Βιντιγκάλ (δεξιά) θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Χαλένιους.

Διαβάστε επίσης: Live: ΑΠΟΕΛ – Δόξα 

H ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Βούρος, Ιωάννου, Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς, Βιντιγκάλ, Τάαμαρι, Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ