aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Eνδεκάδα με Κοσταντίνοφ και Μαρκίνιος στο Καζακστάν!

ΑΠΟΕΛ: Eνδεκάδα με Κοσταντίνοφ και Μαρκίνιος στο Καζακστάν!

Με δύο αλλαγές, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Λευκωσία, παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή στον επαναληπτικό με την Κιζιλζάρ στο Νουρ-Σουλτάν (όπως μετονομάστηκε η Αστάνα το 2019), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων έδωσε φανέλα βασικού στους Κοσταντίνοφ και Μαρκίνιος, αντί των Νταουσβίλι και Εφραίμ. Ο Γεωργιανός μέσος είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο παιχνίδι και προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, με τον Βούλγαρο να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας στην «Αστάνα Αρένα» αρχίζει στις 16:30 και οι γαλαζοκίτρινοι με ασπίδα τη νίκη 1-0 στην Κύπρο καλούνται να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν πριν εφτά ημέρες, ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές.

H ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Εντονγκαλά, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Ηλία.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Έσελινγκ, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνιες, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου.

Fz4qr1cwyaesiy0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ