aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με εκπλήξεις κόντρα στην Ομόνοια, βασικός ο Εφραίμ!

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με εκπλήξεις κόντρα στην Ομόνοια, βασικός ο Εφραίμ!

Με φόρα από τη νίκη επί της Ντούντελανζ, ανεβασμένο το ηθικό από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και με σύμμαχο την προϊστορία σε βάρος της Ομόνοιας, ο ΑΠΟΕΛ πάει στο ντέρμπι «αιωνίων» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» Τόμας Ντολ, που δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των τραυματιών Νικόλα Ιωάννου και Σάββα Γκέντσογλου, καθώς επίσης και του «κιτρινισμένου» Αντρέ Βιντιγκάλ, ανακοίνωσε τους ένδεκα παίκτες που θα παρατάξει στο ΓΣΠ.

Ο Τόμας Ντολ παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ με σχηματισμό 3-4-3 και τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβιούργο. Τις θέσεις των Ιωάννου, Γκέντσογλου και Χαλένιους πήραν οι Ζοαζονίο, Εφραίμ και Πάβλοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Στην εστία θα είναι ο Μπέλετς, τριάδα στην άμυνα οι Βούρος, Μερκής, Σάβιτς με τον Μιχαΐλοβιτς δεξιά και τον Ζοαοζίνιο αριστερά. Ανασταλτικοί μέσοι οι Μάτιτς και Σόουζα με τους Εφραίμ (αριστερά) και Τάαμαρι (δεξιά) να πλαισιώνουν τον προωθημένο Πάβλοβιτς.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μερκής, Βούρος, Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Zοαοζίνιο, Σόουζα, Μάτιτς, Εφραίμ, Τάαμαρι, Πάβλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ