aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένας κολοσσός για το μεγάλο όνειρο!

ΑΠΟΕΛ: Ένας κολοσσός για το μεγάλο όνειρο!

Στον ΑΠΟΕΛ εξετάζουν, εδώ και καιρό, την προοπτική για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος επιβεβαίωσε με σημερινές δηλώσεις του το γεγονός.

Έχουν γίνει ήδη αρκετές συναντήσεις με τις εταιρίες RedStone, BlueRock, RenaSolutions που δημιουργούν μία σύμπραξη (TSPO) και θέλουν να εκφράσουν αυτό το έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά στην προοπτική δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου. Ουσιαστικά οι τρεις εταιρείες δημιουργούν μία.

Ψάξαμε στο διαδίκτυο για τον Μαρκ Αλεξάντερ και την εταιρεία του, RedStone, με τον οποίο οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ συζήτησαν πρόσφατα. Έχει εμπειρία 20 χρόνων και παρουσιάζεται ως επαγγελματίας στις επενδύσεις με ειδίκευση στον αθλητισμό, στις υποδομές και στα ΜΜΕ.

Αναφέρει μάλιστα ότι στο παρελθόν δούλεψε με NBA, Formula 1, MotoGP, Aventa, WRC, America’s Cup, SKY, TEAM Marketing, UEFA Champions League, Sky Sports, Liga Nacional de Fútbol Profesional (La Liga). Η έδρα του είναι το Μιλάνο και η Ρώμη.

Όσον αφορά στην εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Redstone Advisory Partners, πρόκειται για εταιρεία η οποία συστάθηκε το 2015 και μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να διαμεσολαβήσει στο να γίνουν συμφωνίες και πράξεις πέραν του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Και αν φυσικά οι συζητήσεις με τους γαλαζοκίτρινους έχουν αίσια κατάληξη, τότε η εταιρεία έχει βρει έναν συνεργάτη που ίσως μπορέσει να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να γίνει το όνειρο όλων στον ΑΠΟΕΛ πραγματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ