aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένας χρόνος χωριστά και η τεσσάρα στη μέση

ΑΠΟΕΛ: Ένας χρόνος χωριστά και η τεσσάρα στη μέση

Ένας χρόνος χωρίς οπαδούς ο ΑΠΟΕΛ σε επίσημο ματς στο ΓΣΠ. Η τελευταία φορά ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο 1-0 εις βάρος της ΑΕΛ, όταν έδωσαν παρών 3.000 θεατές. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, οι γαλαζοκίτρινοι θα υποδεχτούν (τυπικά) τον Ολυμπιακό. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν σίγουρο πως, μετά από τόσο πολύ καιρό, θα αναμενόταν μαζική προσέλευση των φίλων του.

Η τεσσάρα από την Πάφος FC και οι «παρενέργειές» της, δημιουργούν αμφιβολίες για την παρουσία τους στο ματς της 2ης αγωνιστικής. Πάμε να τα απαριθμήσουμε:

1) Ένα «μαύρο» μπάσιμο στο πρωτάθλημα, που ήρθε σαν σκωτσέζικο ντους και ξύπνησε τις εφιαλτικές αναμνήσεις της τραγικής περασμένης σεζόν.

2) Μία εβδομάδα στο περίμενε για το εάν θα φύγει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, με τις απόψεις να διίστανται αν πρέπει πάλι να φύγει ο προπονητής. Όλα αυτά εν μέσω παρέλασης ονομάτων-υποψήφιων διαδόχων του και δίχως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να τοποθετείται έως και την ανακοίνωση του διαζυγίου.

3) Άλλο ένα τριήμερο ώσπου να ανακοινωθεί ο Σωφρόνης Αυγουστή εν μέσω συζητήσεων στο διαδίχτυο εάν είναι ο κατάλληλος, συν ότι κάποιοι δεν πρόκριναν την πρόσληψή του λόγω της αντιπαλότητας όταν ήταν στον Απόλλωνα.

Πλέον, η σκόνη της τεσσάρας και της προπονητολογίας έκατσε και η ομάδα της Λευκωσίας επικεντρώθηκε στον Ολυμπιακό. Μένει να φανεί εάν η (ακόμα μία) νέα αρχή θα αγκαλιαστεί με την πρώτη ή αν οι ΑΠΟΕΛίστες θα περιμένουν να δουν και μετά να πράξουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ