aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένας αποχωρεί, άλλος δύσκολα επιβιώνει  

ΑΠΟΕΛ: Ένας αποχωρεί, άλλος δύσκολα επιβιώνει  

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το γεγονός πως ο Μπρούνο Μπαλταζάρ γνωρίζει το ρόστερ, είχε το πλεονέκτημα να μπορεί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του πλάνου για τη νέα σεζόν, χωρίς να χρειαστεί να χάσει ιδιαίτερο χρόνο.

Ο Πορτογάλος προπονητής, όμως, θα περιμένει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία, προκειμένου να σχηματίσει οριστική εικόνα για κάθε παίκτη ξεχωριστά, όπως είναι για παράδειγμα ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος αγωνιζόταν τη σεζόν που πέρασε στην Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το άγνωστο δράμα του Ούγκο Βιέιρα

Την ίδια ώρα, το ρόστερ είναι πολυάριθμο με λεγεωνάριους παίκτες, οπότε κάποιοι που διατηρούν συμβόλαιο θα πρέπει αναγκαστικά να αποχωρήσουν. Ένας εξ αυτών είναι ο Ζίφκο Μιλάνοφ, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί να βρει ομάδα. Δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ ο Χεσούς Ρουέδα, καθώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για μετά τους κρίσιμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ένα κλικ που θα μείνει στην ιστορία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ