aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένας… άλλος Πρόδρομος Πετρίδης

ΑΠΟΕΛ: Ένας… άλλος Πρόδρομος Πετρίδης

Ένα χρόνο προηγουμένως, ο Πρόδρομος Πετρίδης βγήκε δυναμικά μπροστά μετά την κάκιστη σεζόν 2020-21. Φρόντισε με κάθε τρόπο να στείλει το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εδώ.

Πρώτα ήταν η συνέντευξη Τύπου σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, με ατάκες του στυλ «πρωταθλητισμός κύριοι, πρωταθλητισμός» και «ξέρετε πόσα πρωταθλήματα έχει ο Πρόδρομος Πετρίδης;».

Κυρίως, όμως, ήταν οι μετεγγραφές που έκαναν… εκκωφαντικό θόρυβο και συνοδεύονταν με εικονίδια βομβών στα ποστ των ανακοινώσεων για τους νεοαποκτηθέντες. Οκριασβίλι, Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Μάγκλιτσα, Σόουζα, Νατέλ ήταν μερικά από τα ονόματα που τάραξαν πέρσι τα νερά.

Φέτος, όμως, είναι άλλη φάση! Τουλάχιστον προς το παρόν. Ακόμα και ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, δεν ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες. Ούτε όμως και τα άλλα ονόματα που ακούγονται κάνουν τόσο αίσθηση όπως προ ενός χρόνου. Όχι βεβαίως ότι ο -μετεγγραφικός στόχος- Βαρέλα είναι αμελητέα ποσότητα.

Ωστόσο, είναι φανερό ότι οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται σε πιο χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής. Θα περίμενε κανείς μάλιστα ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα έδιδε παρών στη χθεσινή (24/6) παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας. Αντί αυτού, όμως, ο Πετρίδης επέλεξε να μην παραστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ