aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενάμιση μήνα κολλημένος «σπίτι» του

ΑΠΟΕΛ: Ενάμιση μήνα κολλημένος «σπίτι» του

Από τον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο τον Άρη μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Οκτώβρη, ο ΑΠΟΕΛ δίνει έξι συναπτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κατά τα οποία θα κληθεί να αγωνιστεί μόλις μία φορά μακριά από το ΓΣΠ.

Μετά το ματς της 3ης αγωνιστικής με τους αλάνθαστους μέχρι στιγμής πράσινους της Λεμεσού, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 17 Σεπτεμβρίου (τυπικά φιλοξενούμενος), θέλοντας να οδηγηθεί στη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στην επανέναρξη του μαραθωνίου, δηλαδή αρχές Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ και ακολούθως, βάζει στο «σπίτι» του την πρώτη από τις τέσσερις ομάδες που ανήλθαν κατηγορία. Αναφερόμαστε στην Καρμιώτισσα. Ο ΑΠΟΕΛ, έπειτα, θα βγει από τη Λευκωσία. Συγκεκριμένα θα μεταβεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να μετρήσει δυνάμεις με τον Ακρίτα, ομάδα που στο πρώτο 90λεπτο στην κατηγορία των «μεγάλων» υπερκέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας. Και ο κύκλος του συγκεκριμένου σιδηρόδρομου κλείνει με το άκρως απαιτητικό παιχνίδι στο στάδιο της πρωτεύουσας απέναντι στην ΑΕΚ.

Πρόκειται, ομολογουμένως, για σημαντική σειρά αναμετρήσεων, η οποία δύναται να δώσει ώθηση στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της συνέχειας και πολύ περισσότερο στον α΄γύρο του πρωταθλήματος. Φτάνει, ασφαλώς, να εκμεταλλευτεί την έδρα του και τη χρονική συγκυρία, με τον κόσμο να παίζει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ