aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένα ταξίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα

ΑΠΟΕΛ: Ένα ταξίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με ναυλωμένη πτήση θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το Κόσοβο, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (20:00) την Τζιλάνι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ταξίδι διαφορετικό από κάθε άλλο που προηγήθηκε από τη σεζόν 1963-64 που άρχισε η ευρωπαϊκή ιστορία του, καθώς για πρώτη φορά θα παίξει την πρόκριση σε μόνο ένα παιχνίδι.

Γεγονός που προσδίδει ασφαλώς ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο ματς, δεδομένης και της χρονικής στιγμής που διανύουμε, αφού πρόκειται για μόλις το δεύτερο επίσημο της σεζόν. Αν προστεθούν στην κουβέντα επίσης η κακή εικόνα και το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην Καρμιώτισσα (2-2), είναι κατανοητό ότι ο εφησυχασμός δεν έχει θέση στο αυριανό παιχνίδι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ολοκληρώσει απόψε (18:15) την προετοιμασία της ομάδας του με προπόνηση στο «Στάδιο Φαντίλ Βόκρι», όπου θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση (θα προηγηθεί της προπόνησης η συνέντευξη Τύπου).

Από εκεί και πέρα, οι διεργασίες με στόχο την ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ δεν φρενάρουν λόγω της αυριανής αναμέτρησης με τους Κοσοβάρους. Ο σύλλογος της Λευκωσίας θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του έναν ακόμη ανασταλτικό χαφ, ο οποίος θα έρθει για να αποτελέσει βασικό γρανάζι της ομάδας του Ελλαδίτη προπονητή.

Αρκεί ασφαλώς να επιτευχθεί συμφωνία με ποδοσφαιριστή που θα πληροί τις προδιαγραφές της τεχνικής ηγεσίας. Πέραν της ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή, παραμένει προτεραιότητα για τους πρωτευουσιάνους η προσθήκη σέντερ μπακ και σέντερ φορ. Επομένως, το τελευταίο 20ήμερο της μετεγγραφικής περιόδου, που εκπνέει στις 15 Σεπτεμβρίου, θα αναλωθεί στην εξεύρεση ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή για κάθε μία από τις τρεις γραμμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ