aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένα καρέ αγώνων, κουμπί για την αντιστροφή…

ΑΠΟΕΛ: Ένα καρέ αγώνων, κουμπί για την αντιστροφή…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί ξανά σε αγώνα-ντέρμπι στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία είναι ορισμένο το ματς με την «αιώνια» αντίπαλό του Ομόνοια, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας για τον α’ γύρο. Μέχρι τότε, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους ένα καρέ αγώνων με μικρές ομάδες-αουτσάιντερ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζεται απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητά απέναντί τους για να έλθει το 4x3.

Ο Μικ Μακάρθι ανέλαβε την κατάλληλη στιγμή, αφού μέσω αυτών των αγώνων, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να ανακάμψει σημαντικά, να βελτιωθεί και γενικώς να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Και αν τα καταφέρει, θα επιβεβαιώσει παράλληλα πως με το ρόστερ που διαθέτει, είναι ικανός να σηκωθεί για τα καλά, να ορθώσει ανάστημα και να τρέξει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Μετά το σαββατιάτικο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος και με την επανέναρξη, ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 του μήνα θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας της 5ης αγωνιστικής με τη Δόξα. Στις 28 Νοεμβρίου, οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Εάν καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να πάρει το απόλυτο των πόντων από αυτά τα τέσσερα ματς, τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην και τα οφέλη θα είναι πολλαπλά, πέραν από βαθμολογικά για τον πολυπρωταθλητή των τελευταίων χρόνων. Η ψυχολογία θα είναι πάρα πολύ καλή, το ηθικό ακμαίο, η αυτοπεποίθηση θα επανέλθει και αν φτιάξει και η διάθεση του κόσμου, οι ΑΠΟΕΛίστες θα δουν και με πολύ καλό μάτι τον Ιρλανδό τεχνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ