aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εμβόλιο κατά του (αγωνιστικού) ιού, απαγορεύονται νέα μετεγγραφικά λάθη

ΑΠΟΕΛ: Εμβόλιο κατά του (αγωνιστικού) ιού, απαγορεύονται νέα μετεγγραφικά λάθη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με ένα μόλις βαθμό πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με 13 μακριά από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε τη δύσκολη κατάσταση. Και γίνεται πιο ζόρικη, προσμετρώντας τις προβληματικές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ. Ευρισκόμενοι όμως στα μισά περίπου της διαδρομής και κρατώντας τρία παιχνίδια στο χέρι, εννοείται πως θα ήταν αστείο να υποθέσει κανείς ότι υπάρχει έστω η παραμικρή σκέψη για να σηκωθεί… λευκή σημαία.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, δηλώνει πανέτοιμη για να ικανοποιήσει τις μετεγγραφικές απαιτήσεις του Μικ Μακάρθι, στο πλαίσιο πάντοτε των οικονομικών δεδομένων, ευελπιστώντας ότι το σύνολο θα εκπέμψει αγωνιστική υγεία, βρίσκοντας εν τέλει τον δρόμο του. Η προσθήκη τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών, προφανώς και μπορεί να δώσει μία νέα πνοή στην ομάδα, φτάνει αυτοί που θα περάσουν το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» να είναι καταφανώς καλύτεροι από τους υφιστάμενους και να ανταποκριθούν στο αγωνιστικό πλάνο του Ιρλανδού προπονητή.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η διοίκηση έδωσε το ελεύθερο στον 61χρονο κόουτς να χειριστεί τα μετεγγραφικά ζητήματα, ντύνοντας στα γαλαζοκίτρινα εκείνους τους παίκτες που κρίνει ότι θα δέσουν με το σύνολο και πρωτίστως, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ως τέτοιος κρίθηκε ο Άγγλος επιθετικός Τζο Γκάρνερ και ο Ιρλανδός μέσος Τζακ Μπερν (φωτό). Της ίδιας ποδοσφαιρικής σχολής θα είναι και ο τρίτος παίκτης που θα υπογράψει συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως γράψαμε και χθες, ο Μακάρθι διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τρεις ποδοσφαιριστές από την αγγλική αγορά.

Στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις βασικές μετεγγραφικές εκκρεμότητες έως το τέλος του τρέχοντος έτους προκειμένου τα νέα πρόσωπα να είναι διαθέσιμα το συντομότερο. Βλέπετε, οι υποχρεώσεις για το 2020 κλείνουν τη Δευτέρα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (εξ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής) και θα ανοίξουν στο νέο έτος με απανωτά παιχνίδια.

Με βάση τους αγώνες που έχουν οριστεί μέχρι στιγμής από την ΚΟΠ, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει σε διάστημα 12 ημερών συνολικά 4 αγώνες. Στις 2 Ιανουαρίου θα τα πει εντός έδρας με το Παραλίμνι, τρεις μέρες μετά θα μετρήσει δυνάμεις με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο, στις 9 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στο ΓΣΠ και τέσσερα 24ωρα μετά, θα κληθεί να τα πει με την ΑΕΚ εκ νέου εντός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία έχει ορίσει για τις 20 Ιανουαρίου το αναβληθέν παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ