aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ελπίδες για Μιχαΐλοβιτς ενόψει Βασιλείας

ΑΠΟΕΛ: Ελπίδες για Μιχαΐλοβιτς ενόψει Βασιλείας

Ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-1) κι έμεινε εκτός αποστολής, συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή του αγώνα με τη Βασιλεία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Συναντήσαμε τον Σερβοελβετό πολυθεσίτη άσο στο ΓΣΠ μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα χθες Κυριακή 15/2 (4-1) και μας τόνισε πως ελπίζει ότι θα είναι καλά και θα παίξει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αφού όταν τραυματίστηκε (μυϊκό πρόβλημα) στις 6 Φεβρουαρίου, η ενημέρωση έκανε λόγο για διάστημα αποχής δύο εβδομάδων.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό γι’ αυτό και έμεινε εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως εκτός έμειναν και οι Εφραίμ, Αλωνεύτης, Σιγκούρνταρσον, Σόουζα και Άλεφ.

«Είμαι στις 8 μέρες (σ.σ. εννέα σήμερα), θα δούμε, ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να μπορώ να παίξω», είπε στη σύντομη αναφορά του ο 28χρονος άσος, στέλνοντας μήνυμα πως δεν αποκλείεται να χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να είναι ετοιμοπόλεμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ