aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έλειπαν τα γρήγορα άκρα, ερωτηματικό για Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Έλειπαν τα γρήγορα άκρα, ερωτηματικό για Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το θετικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι πως σε μια δύσκολη έδρα και με 31.000 «λυσσασμένους» Αζέρους στην κερκίδα, πήρε ένα καλό αποτέλεσμα, ελέγχοντας την εξέλιξη του ομίλου με βάση των δικών του αποτελεσμάτων. Ο Τόμας Ντολ έδωσε περισσότερο βάρος στην αμυντική λειτουργία, περιόρισε τον αντίπαλο, η ομάδα αντέδρασε μετά το 0-1, πέτυχε δύο γκολ, αλλά εν τέλει δεν κράτησε τη νίκη που θα «κάλυπτε» την ήττα στην πρεμιέρα από την Ντουντελάνζ (3-4).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ρευστό το σκηνικό με Χατζηλούκα, λόγω Ντολ!

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν ρίσκαραν προχθές. Ακόμη και τα ανεβάσματα των μέσων γίνονταν με επιφύλαξη. Έλειψε η ταχύτητα και τα γρήγορα άκρα ώστε να φανούν πολύ πιο απαιτητικοί. Προφανώς, η τακτική θα διαφοροποιηθεί στο μεθαυριανό εκτός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Υπενθυμίζουμε πως πριν από τη μάχη των μαχών με την Καραμπάχ για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ (7/11), μεσολαβεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα (2/11).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα με τον τραυματισμό του Ιωάννου, εκτός ο «Ντέβι»

Ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση ή όχι του Τάαμαρι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα συνεχιστεί η τιμωρία του Ιορδανού, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους ερυθρόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ