aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εκτός προπονήσεων ο Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ: Εκτός προπονήσεων ο Εφραίμ

Στο απουσιολόγιο του Σωφρόνη Αυγουστή για τον αγώνα της Κυριακής (12/9) τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιώργος Εφραίμ. Ο αρχηγός των γαλαζοκίτρινων ήταν στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Πάφος FC για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, όμως για λόγους υγείας δεν θα είναι στις διαθέσιμες επιλογές του Κύπριου προπονητή.

Το θετικό για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι πως έχει ως «σύμμαχο» στην προσπάθεια για να επαναφέρει την ομάδα σε νικηφόρα τροχιά, τις επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών. Οι Λούκας Σόουζα και Τορνίκε Οκριασβίλι εξέτισαν την τιμωρία τους και εάν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι την προπόνηση του Σαββάτου, θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, μία τετράδα παικτών έχουν πλέον πολύ περισσότερες προπονήσεις στα πόδια και χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο πρόσφατο ματς. Ο λόγος για τους Τόμας ντε Βινσέντι, Κάμπος Ντανίλο, Μουρτάζ Νταουσβίλι και Άντον Μάγκλιτσα, ποδοσφαιριστές που κάλλιστα μπορούν να βρεθούν στις πρώτες επιλογές του Κύπριου προπονητή στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής. Δεν υπολογίζεται, πέραν του Εφραίμ, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια (κλινήρης), ενώ θα είναι διαθέσιμος ο Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ