aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εκτός αποστολής ο Ιωάννου, οι «κομμένοι» και δύο τραυματίες

ΑΠΟΕΛ: Εκτός αποστολής ο Ιωάννου, οι «κομμένοι» και δύο τραυματίες

Με σοβαρές απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Εφραίμ και Γένσεν, ενώ ο Μερκής κρίθηκε ανέτοιμος λόγω μικροτραυματισμού που αντιμετώπισε.

Όσον αφορά στον Μιχαΐλοβιτς που τέθηκε εκτός ευρωπαϊκής λίστα, δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην αποστολή για το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο για αποχώρηση του. Μάλιστα, εκτός επιλογών είναι και ο Νικόλας Ιωάννου ο οποίος ζήτησε και έμεινε εκτός επιλογής από την Εθνική για προσωπικούς λόγους, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε με την ΑΕΛ που δεν βρίσκεται καν στον πάγκο.

Αποστολάκης, Τσιλιγγίρης και Κούτσακος κόπηκαν επίσης από την αποστολή. Εκτός είναι και οι «κομμένοι» εδώ και καιρό, Σάβιτς, Λαφράνς και Γιάκολις. Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, Νούχιου, επίσης δεν υπολογίζεται αφού μόλις χθες ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι οι Ατζίλι και Ντίας οι οποίοι ήταν σε περιορισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ