aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση για νέο συμβούλιο με τα φώτα στον Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση για νέο συμβούλιο με τα φώτα στον Πετρίδη

Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι γαλαζοκίτρινοι μετά από σημερινή συνεδρία το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 23/03/2021.

Η τραγική αγωνιστική κατάσταση που διανύει ο ΑΠΟΕΛ έχει οδηγήσει τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να επισπεύσει τις διαδικασίες για την Εκλογική Συνέλευση που θα οριζόταν μετά το τέλος της σεζόν.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να δέχεται έντονη αμφισβήτηση και να τίθεται ενώπιον των μετόχων.

Η σχετική ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ σε σημερινή του συνεδρία αποφάσισε όπως συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 23/03/2021.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, θα περιληφθούν σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα που θα αποτελέσει πρόσκληση προς τους μετόχους όπως προνοείται από το καταστατικό της εταιρείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ