aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έκπληξη εάν ο Τραμετσάνι επιμείνει στον προσφιλή σχηματισμό...

ΑΠΟΕΛ: Έκπληξη εάν ο Τραμετσάνι επιμείνει στον προσφιλή σχηματισμό…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προσφιλής σχηματισμός του Πάολο Τραμετσάνι στους αγώνες πρωταθλήματος δεν είναι άλλος από εκείνον που φέρει τρεις παίκτες στην άμυνα. Είτε πρόκειται για το 3-4-3, είτε το 3-5-2. Στις αναμετρήσεις του κυπέλλου, όμως, ο Ιταλός προπονητής διαφοροποιεί την τακτική του, προτιμώντας τη διάταξη με τέσσερις ποδοσφαιριστές στην οπισθοφυλακή. Και αναφερόμαστε στο 4-2-3-1 ή στο 4-4-2.

Οπότε, στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο Πάολο Τραμετσάνι δεν τοποθετήσει τετράδα στην άμυνα. Όπως έκπληξη θα είναι εάν δεν αγωνιστούν οι Μίκαελ Φακινέτι (αριστερός μπακ) και Νόρμπερτ Μπάλογκ (επίθεση). Δύο παίκτες που μονιμοποιήθηκαν για παράδειγμα στα ματς του κυπέλλου.

Μπροστά από τον τερματοφύλακα θα είναι οι Γιώργος Μερκής, Καρλάο και στα άκρα της οπισθοφυλακής οι Πραξιτέλης Βούρος, Μίκαελ Φακινέτι. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχουν το προβάδισμα οι Νούνο Μοράις, Λούκας Σόουζα ενώ ο Αντρέ Βιντιγκάλ αναμένεται πως θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Νόρμπερτ Μπάλογκ.

Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Μούσα Αλ Τάαμαρι, Λέο Νατέλ, Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ. Υπάρχει πλειάδα επιλογών, με τον Πάολο Τραμετσάνι να αποφασίζει, έχοντας στο μυαλό και το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Δηλαδή, να διατηρήσει «φρέσκους» ορισμένους παίκτες που θεωρούνται κλειδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ