aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Εκπληκτική χρονιά, με 55 αγώνες σε Κύπρο και εξωτερικό

ΑΠΟΕΛ: Εκπληκτική χρονιά, με 55 αγώνες σε Κύπρο και εξωτερικό

Στον αγώνα «5ος Γύρος Αγίου Δομετίου» απόστασης 5χλ. που διεξήχθη την Κυριακή 25 Ιουνίου έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν 8 δρομείς.

Οι Αντρέας Θεμιστοκλέους, Νέαρχος Λαμπρινός, Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Λούης Βαλιαντής, Στέλιος Στυλιανού, Έλενα Αριστοδήμου και Κρίστια Θεμιστοκλέους. Στον παιδικό αγώνα απόστασης 800 μέτρων έτρεξε η Θέμις Θεμιστοκλέους. Όλοι οι δρομείς μας είχαν πολύ καλή παρουσία και διακρίθηκαν στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο 55ος  για το Τμήμα Δρομέων τη φετινή αγωνιστική περίοδο που άρχισε στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2017. Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε σαββατοκύριακο, ενώ συμμετείχαν σε 10 Mαραθωνίους, 11 Hμιμαραθωνίους στην Κύπρο και στο εξωτερικό, 1 συμμετοχή σε διεθνή Mίτινγκ στίβου, 4 αγώνες ορεινού τρεξίματος και πολυάριθμους άλλους αγώνες μικρότερων αποστάσεων. Γενικότερα ήταν μια γεμάτη σεζόν από κάθε άποψη, με τους γαλαζοκίτρινους δρομείς να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών αρκετές φορές.

Η επόμενη δραστηριότητα του τμήματος Δρομέων είναι την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 18:00, όπου θα λάβει χώρα το συμβολικό τρέξιμο απόστασης 7χλμ., από το οίκημα του Σωματείου μέχρι τον Τύμβο Μακεδονίτισσας προκειμένου να τιμήσει τους νεκρούς και τους αγνοούμενους της τουρκικής εισβολής. Καλούνται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση. Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός και όλοι θα μπορούν να ανταποκριθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ