aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εκεί που τρεις φορές πιάστηκε στη φάκα

ΑΠΟΕΛ: Εκεί που τρεις φορές πιάστηκε στη φάκα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να περάσει αύριο από την «Αρένα», θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, πρέπει να παρουσιάσει μία ομάδα καλά προετοιμασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ένα σύνολο που θα ξέρει ότι πρέπει να φτύσει αίμα για να κερδίσει την ΑΕΚ και να είναι πρωτίστως έτοιμο να το πράξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα τα βρει σκούρα, αυξάνοντας παραλλήλως τον βαθμό δυσκολίας στον επαναληπτικό που θα γίνει μετά από μία εβδομάδα (25/4).

Διαβάστε επίσης: Η πύρρειος νίκη και η αγωνία για δύο στον ΑΠΟΕΛ

Όπως δηλαδή τα βρήκε μπαστούνια ο ΑΠΟΕΛ και στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσε έως τώρα στο νεόδμητο στάδιο των κιτρινοπράσινων, αδυνατώντας να πανηγυρίσει τη νίκη, κάτι που προφανώς θα έπρεπε να του γίνει ένα πολύ καλό μάθημα. Συγκεκριμένα, μία φορά εξήλθε ισόπαλος (πέρσι 1-1,) και τις άλλες δύο υποχρεώθηκε σε ήττα (πέρσι 1-2, φέτος 1-3). Δηλαδή, από τους εννέα βαθμούς που διεκδίκησε, πήρε μονάχα ένα. Θα βρεθεί μάλιστα στο σπίτι» των Λαρνακέων δύο φορές σε πέντε μέρες, αύριο για το κύπελλο και την Κυριακή για το πρωτάθλημα, οπότε όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, κι οι δύο στόχοι του ΑΠΟΕΛ περνούν την τρέχουσα εβδομάδα από την «Αρένα».

Διαβάστε επίσης: «ΞΥΠΝΗΣΕ» Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΣ

Οι πρωτευουσιάνοι, πάντως, δεν φορτώνονται με επιπρόσθετο άγχος από το εν λόγω αρνητικό στατιστικό ή τους προκαλεί πρεμούρα. Ούτε ακόμα και το άλλο στοιχείο που λέει πως η επικείμενη αντίπαλος δεν ηττήθηκε κατά την τρέχουσα σεζόν «σπίτι» της. Εξάλλου, απέδειξαν σε πολύ πιο ισχυρές έδρες και σε ομάδες μεγαλύτερης αγωνιστικής εμβέλειας ότι ξέρουν πολύ καλά να μάχονται, φτάνοντας στο ζητούμενο. Θα το πράξουν και τώρα;

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρο μήνυμα από Πρόδρομο και ΑΠΟΕΛ

Όπως λένε, το γεγονός πως δεν έχουν κερδίσει ποτέ την ΑΕΚ μέσα στη νέα της έδρα, αποτελεί ένα επιπρόσθετο κίνητρο. Είναι αποφασισμένοι να βάλουν ψυχή στο παιχνίδι τους, να αγωνισθούν γενναία, να μην τα παρατήσουν ποτέ, φτάνοντας εν τέλει στον στόχο που θα τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ