aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εκατοστάρι για κλείσιμο τεσσάρων μετεγγραφών

ΑΠΟΕΛ: Εκατοστάρι για κλείσιμο τεσσάρων μετεγγραφών

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσει τις βασικές εκκρεμότητες του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Την απόκτηση δηλαδή, αριστερού μπακ, κεντρικού αμυντικού και δύο εξτρέμ.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας ξεχώρισαν οι Νίκλας Χουλτ και Καρίμ Χαφέζ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δυσκολίες για την απόκτηση του Σουηδού, ενώ ο Αιγύπτιος κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις σε σχέση με άλλους που βρίσκονται στη λίστα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς πλέον μετρά αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Μπότεφ Πλόβντιφ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτός είναι ο λόγος που οι ιθύνοντές του βιάζονται να τελειώσουν το αρχικό πλάνο του μετεγγραφικού σχεδιασμού, ώστε να μπει στη μάχη με τα καλύτερα δυνατά όπλα και κυρίως, με όσο το δυνατόν λιγότερες αδυναμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ