aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έκανε μόνο τα απαραίτητα και δεν το πλήρωσε...

ΑΠΟΕΛ: Έκανε μόνο τα απαραίτητα και δεν το πλήρωσε…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κινήθηκε στη μετριότητα, παρουσίασε τις ίδιες αγωνιστικές αρρυθμίες, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά δεν τις πλήρωσε. Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποιώντας χλομή εμφάνιση στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στο Παραλίμνι, επιβλήθηκε με 2-0, διευρύνοντας παραλλήλως τη διαφορά που τον χωρίζει από την ΑΕΛ (+3) και τον Απόλλωνα (+4).

Διαβάστε επίσης: Γιάκολις: «Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ, ο χλοοτάπητας δεν ήταν καλός»

Το στατιστικό στοιχείο που λέει πως κατέγραψε μόλις τρεις τελικές εντός στόχου, με τις δύο εξ αυτών να γίνονται γκολ, προφανώς αντικατοπτρίζει την ευστοχία, αλλά πολύ περισσότερο τη «φτωχή» επιθετική δραστηριότητα. Ο Γκάγιας Ζαχίντ στο 29ο λεπτό με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ ενώ ο Αντρέ Βιντιγκάλ στο ντερμπούτο του (ως αλλαγή) έγραψε τον επίλογο, τρία λεπτά πριν από την ολόκληρη του 90λεπτου. Η μπάλα είχε φτάσει «συστημένη» στο κεφάλι του από σέντρα του Αντόνιο Γιάκολις, ο οποίος επίσης πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με τα γαλαζοκίτρινα (βασικός).

Διαβάστε επίσης: Στο +3 ο ΑΠΟΕΛ με «ζωγραφιά» Ζαχίντ και ονειρεμένο ντεμπούτο Βιντιγκάλ

Από τον ΑΠΟΕΛ έλειπε η σπιρτάδα στις κινήσεις, η γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και οι έξυπνες επινοήσεις στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης. Κάτι που στέλνει ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Πάολο Τραμετσάνι και οι συνεργάτες του καλούνται να κάνουν το αναγκαίο (πλέον)… ριστάρτ καθώς το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει σαφώς ψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Η ομάδα της Λάρνακας παρουσιάζεται βελτιωμένη με τον Ιδιάκεθ στον πάγκο, γι’ αυτό και ο Ιταλός τεχνικός θα θελήσει να προσθέσει φρεσκάδα και επιθετικό… αέρα στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ