aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Είπε το «ναι» ο Μπεν Σαχάρ!

ΑΠΟΕΛ: Είπε το «ναι» ο Μπεν Σαχάρ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και το όνομα αυτού; Μπεν Σαχάρ! Το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σε Active (107.4 & 102.5) και Goal.com.cy περί πρότασης του ΑΠΟΕΛ στο… βαρύ πυροβολικό της Χάποελ Μπερ Σεβά, όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, η προσπάθεια για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες τής διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, ανιχνεύτηκε η «χρυσή τομή» με τον διεθνή επιθετικό για συμβόλαιο πέραν του ενός χρόνου και πλέον, απέμεινε η συγκατάθεση της ομάδας του, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Σαχάρ των 1.500.000 ευρώ και των 136 γκολ σε 478 αγώνες

Εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα εξασφαλιστεί και το «ναι» από τη Χάποελ Μπερ Σεβά καθώς προκύπτει πρόσφορο έδαφος. Δεν είναι μόνο οι καλές σχέσεις που ανέπτυξαν οι γαλαζοκίτρινοι με την ομάδα του Ισραήλ, την οποία αντιμετώπισαν προ διετίας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Μπεν Σαχάρ

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα και επιδιώκει να απαλλαγεί από «μεγάλα» συμβόλαια παικτών. Προ δύο μηνών, η γνωστή επιχειρηματίας στο Ισραήλ και ιδιοκτήτρια της Χάποελ, Αλόνα Μπαρκάτ, αποχώρησε μετά από 14 χρόνια, αφού οι παίκτες αρνήθηκαν να αποδεχθούν το σχέδιο έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια στην προσπάθεια απόκτησης του Σαχάρ, λένε στο Ισραήλ

Ο Μπεν Σαχάρ, λοιπόν, κρίθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη πως αποτελεί ιδανική επιλογή για τη γραμμή κρούσης και επέμενε για την απόκτησή του. Ο 30χρονος γρήγορος επιθετικός, εκτός από το γεγονός πως μπορεί να αγωνισθεί και στις πτέρυγες, προέρχεται από πέντε σερί σεζόν φουλ συμμετοχών και διψήφιο τερμάτων κάθε έτος! Πέτυχε μόνο σε ματς πρωταθλήματος 61 γκολ. Μετρά άλλα 3 στο κύπελλο και 4 στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Κάτι που τέθηκε ως μία εκ των βασικών προϋποθέσεων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Διαβάστε επίσης: Αγοράζει Ουζόχο, η (μεγάλη) διάρκεια του συμβολαίου του

Στα 17 του έκανε ξεκίνημα από την Τσέλσι και στη συνέχεια έπαιξε σε Σέφιλντ Γουένστεϊ, ΚΠΡ, Ντε Γκράφσααπ, Οσέρ, Εσπανιόλ, Χέρτα. Ο Μπεν Σαχάρ αγωνίσθηκε 45 φορές στην εθνική ομάδα της χώρας του και πέτυχε 12 τέρματα. Επίσης είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου, οπότε θα εγγραφεί στο ρόστερ ως κοινοτικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ