aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Είπε το «ναι» για τον Νατέλ η Κορίνθιανς

ΑΠΟΕΛ: Είπε το «ναι» για τον Νατέλ η Κορίνθιανς

Οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ με τον Λέο Νατέλ εκτός απροόπτου θα ξανασμίξουν. Όπως σημειώνουν ΜΜΕ στη Βραζιλία, ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει δανεικό τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό και η Κορίνθιανς την έκανε αποδεκτή. Οι γαλαζοκίτρινοι, όπως σημειώνουν στη Βραζιλία, θα πληρώσουν ολόκληρο τον μισθό του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους.

Επίσης, αναφέρεται πως εάν οι γαλαζοκίτρινοι αποφασίσουν να τον κάνουν δικό τους από του χρόνου, θα πρέπει να καταβάλουν 2.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του. Ποσό ασφαλώς απαγορευτικό για κυπριακό σύλλογο.

Ο Νατέλ αγωνίστηκε στην ομάδα της Λευκωσίας τη σεζόν 2018-19, με τη μορφή δανεισμού από τη Σάο Πάολο και σε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε 8 γκολ. Και αυτή τη φορά, εφόσον προκύψει πλήρης συμφωνία, ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει από την Κορίνθιας στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ