aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Eίναι μια ώρα δύσκολη…

ΑΠΟΕΛ: Eίναι μια ώρα δύσκολη…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα όσα πίστευαν αρκετοί στον ΑΠΟΕΛ περί τάχιστης αγωνιστικής βελτίωσης με την πρόσληψη του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, αποδεικνύονται φλούδες ελπίδες. Η ομάδα συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, μέσα σε τέσσερα 24ωρα έχασε πέντε ολόκληρους βαθμούς, διατηρώντας ένα αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο μόνο υγεία δεν βγάζει.

Ο Νορβηγός δεν κάνει θαύματα και ούτε, ασφαλώς, έχει τα χρονικά περιθώρια για να δουλέψει όπως πρέπει προκειμένου να περάσει τη δική του αγωνιστική ταυτότητα στο σύνολο. Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και το πιο ανησυχητικό της όλης κατάστασης, αποτελεί το γεγονός πως θα έχουν στη συνέχεια ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Βούρος: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Το τι φταίει και ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να φτάσει στην προσδοκώμενη από τους φίλους του, απόδοση, είναι κάτι που όχι μόνο επιβάλλεται να… βρεθεί γρήγορα, αλλά πρωτίστως να βελτιωθεί άμεσα. Όσο δύσκολο κι αν είναι. Γιατί, με τη συνέπεια που άρχισε να «ξοδεύει» βαθμούς, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, αναζητώντας ένα… θαύμα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του για όγδοη διαδοχική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Οι μεγαλύτερες μετεγγραφικές… απάτες της δεκαετίας με Ζουέλα!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αδυνατούν εδώ και καιρό να γυρίσουν δυναμικά τον τροχό, ενώ άλλοι που παίρνουν μαζεμένες πλέον ευκαιρίες, χάθηκαν στο πλήθος. Αν και ξεκούραστοι, δείχνουν ανήμποροι να σηκώσουν το βάρος. Πολλοί παράγοντες μπορούν να μπουν στη ζυγαριά. Όπως είναι οι συχνές αλλαγές προπονητών, η σωματική καταπόνηση, η απουσία του εκδηλωτικού κομματιού της κερκίδας και πάει λέγοντας.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Είναι αδικαιολόγητο…»

Αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή είναι στον ΑΠΟΕΛ να κοιτάξουν την επόμενη μέρα με ψυχραιμία και ηρεμία ώστε να ληφθούν οι δέουσες αποφάσεις. Απομένουν άλλες δύο προσθήκες και ίσως, ορισμένες σκέψεις που κυριάρχησαν, να αναθεωρηθούν. Γιατί, το σύνολο πήρε τον στραβό δρόμο, βαδίζει και παραπατά, σκορπώντας την απογοήτευση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ