aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Είναι μία ώρα δύσκολη

ΑΠΟΕΛ: Είναι μία ώρα δύσκολη

Πριν από ένα έτος, στην έκθεση του ανεξάρτητου Ελεγκτή αναφορικά με τις οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, υπογραμμιζόταν η ουσιώδης αβεβαιότητα στα οικονομικά. Στο συγκεκριμένο σκέλος, μάλιστα, σημειωνόταν πως «ενδεχομένως θα εγείρει σημαντική αμφιβολία σχετικά με τη δυνατότητα του Συγκροτήματος να συνεχίσει τη δραστηριότητα». Στην περσινή Γενική Συνέλευση, ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε παραδεχθεί ενώπιον των μετόχων, ότι ήλθε αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη οικονομικά χρονιά από τότε που βρίσκεται στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ.

Οι μήνες πέρασαν, η ομάδα κατέβαλε υπερπροσπάθεια για να «ρεφάρει» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διεκδικώντας τις πιθανότητες για μακρινό ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο άφησε άλλη μία σεζόν ημιτελής κάθε ενέργεια. Στην Ευρώπη, αποκλείστηκε από την Τζουγκάρντεν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ρίχνοντας ξανά τον πήχη.

Με αυτά και με αυτά, η Γενική Συνέλευση που είναι ορισμένη να γίνει στις 15 Ιουνίου, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Εκτός από τους αριθμούς που πρόκειται να παρουσιαστούν, το πιο σημαντικό σκέλος θα αφορά την επόμενη μέρα. Ποιες ενέργειες έγιναν και κυρίως, ποιες επαφές δρομολογούνται; Πώς η ομάδα της Λευκωσίας, άραγε, θα πορευτεί την επόμενη σεζόν; Υπάρχει ενδεχόμενο εμπλοκής επενδυτή; Υφίσταται ενδιαφέρον από κάποιον; «Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση που να μας ικανοποιεί», είχε πει πέρσι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ερωτήματα που όχι μόνο απασχολούν, αλλά βασανίζουν τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα, ο οποίος γνοιάζεται και αγωνιά. Πολύ περισσότερο από κάθε άλλο θέμα αφορά τον προγραμματισμό για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο Πρόδρομος Πετρίδης, εννοείται δεν ζει σε άλλον πλανήτη. Δεν έκρυψε την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση και στην επικείμενη Συνέλευση, θα απαντήσει ανοικτά σε κάθε ερώτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ