aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εικόνες και βίντεο από τις εγκαταστάσεις του Πράβετς

ΑΠΟΕΛ: Εικόνες και βίντεο από τις εγκαταστάσεις του Πράβετς

Μετά από «διάλειμμα» ενός έτους λόγω κορωνοϊού, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά, η αποστολή θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο Πράβετς της Βουλγαρίας κατόπιν εισήγησης του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Βλέπετε, είχε βρεθεί για δύο διαδοχικά καλοκαίρια στο εν λόγω αθλητικό κέντρο (2018, 2019) ως προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, μένοντας ευχαριστημένος από τις συνθήκες που συνάντησε.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και ακολούθως, η αποστολή θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο του Πράβετς. Θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες τεχνητής λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Εννοείται πως κατά την παραμονή των γαλαζοκιτρίνων στη Βουλγαρία, τον επόμενο μήνα, θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων, οι οποίοι θα αποτελέσουν οδηγό για την τεχνική ηγεσία όσον αφορά στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Πολλοί εξ αυτών πήραν ευκαιρίες κατά το προηγούμενο δίμηνο στην πρώτη ομάδα.

Πάρτε μια γεύση από το ξενοδοχείο-προπονητικό κέντρο, που θα καταλήσει ο ΑΠΟΕΛ για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ