aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Είδε αυτό που ήθελε

ΑΠΟΕΛ: Είδε αυτό που ήθελε

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο φιλικό που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ επί βουλγαρικού εδάφους. Απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν ότι θέλουν δουλειά προκειμένου να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ομοιογένειας και συνοχής. Κάτι απολύτως φυσικό για την εποχή. Να μην ξεχνάμε ότι έγιναν πάρα πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και πως η ομάδα βρίσκεται στα αρχικά στάδια του δεύτερου σκέλους της προετοιμασίας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές ώστε να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους και παραλλήλως, έκανε δοκιμές που αφορούν τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς του, αντλώντας συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Μπορεί να μην δέχθηκαν γκολ οι γαλαζοκίτρινοι, κάτι που παρεμπιπτόντως καταγράφηκε και στο φιλικό στην Κύπρο με την ΠΑΕΕΚ (1-0), αλλά δεν κατάφεραν να αναπτυχθούν σε τέτοιο βαθμό που θα στρίμωχναν την ομάδα του γνώριμου στο κυπριακό φίλαθλο κοινό Γιάννη Πετράκη. Ισορρόπησε στα μισά του πρώτου μέρους και στο δεύτερο, ο αγώνας κύλησε σε αργό τέμπο. Παρότι φιλικό, το ματς είχε μπόλικη δύναμη και μαρκαρίσματα, πέντε κίτρινες κάρτες, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.

Ο Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο (46′ Μιχαήλ), Καρώ (46′ Ντίας), Βινίσιους, Εφραίμ (46′ Σάβιτς), Ντε Βινσέντι (46′ Μπερν), Κβιλιτάια, Πολυκάρπου (46′ Λουντέμο), Κατσαντώνης (46′ Θεοδώρου), Γουίλερ (16′ Σαμπάλα-60′ Βρόντης), Εντογκαλά, Κούτσακος (46′ Ντανίλο). Ο Γουίλερ αποχώρησε τραυματίας. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Γκάρνερ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως, ο Αγγλος να παίξει στο μεθαυριανό φιλικό (23/7) με αντίπαλο τη Χαποέλ Μπνέι Σαχνίν, ομάδα που κέρδισε την παραμονή στη λήξασα σεζόν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ακολουθεί το ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας την ερχόμενη Τρίτη και μία μέρα πριν από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την Αλ Νασρ (29 Ιουλίου). Και τα τρία φιλικά θα μεταδοθούν από την Cablenet. Ο Ισάμ Τσεμπακέ μετρά αντίστροφα για την ενσωμάτωσή του στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ