aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: Έγινε το αναμενόμενο με τον Μιχαήλ (pics & δηλώσεις)

ΑΠΟΕΛ: Έγινε το αναμενόμενο με τον Μιχαήλ (pics & δηλώσεις)

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ μέχρι το 2022, αλλά και τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, καθώς έγινε γνωστή προ ημερών. Έτσι η ομάδα της πρωτεύουσας θα πορευθεί με τους Βάτερμαν-Μπέλετς για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ως τρίτος τερματοφύλακας θα είναι ο Πρινιωτάκης.

Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ μέχρι και τον Μάιο του 2022. Έχει επίσης επέλθει συμφωνία με την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Αρκαδίας. Η ομάδα μας θα έχει υπό προϋποθέσεις το δικαίωμα τερματισμού της συμφωνίας δανεισμού, το ερχόμενο καλοκαίρι».

Η ανακοίνωση του Αστέρα: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Νεόφυτος Μιχαήλ γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1993 στην Λευκωσία, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και επέλεξε τον αριθμό 93 για τη φανέλα του».

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σεζόν. Γνωρίζω τη δυναμική του Αστέρα από την περσινή παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και πως έχει πολύ υψηλούς στόχους όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι συμβαδίζουν και με τους δικούς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι μέλος της και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ TOY KI OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ

2013-2014 Ολυμπιακός Λευκωσίας 2
2014-2015 ΘΟΪ Λακατάμιας 27
2015-2017 Νέα Σαλαμίνα 29
2017-2018 Άρης Λεμεσού 3
2018 ΑΠΟΕΛ 0
2018-2019 ΠΑΣ Γιάννινα 13

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ