aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έφυγε ο βασικότερος περσινός, τι «παίζει» με τους έξι που έμειναν

ΑΠΟΕΛ: Έφυγε ο βασικότερος περσινός, τι «παίζει» με τους έξι που έμειναν

Το διαζύγιο με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ανακοινώθηκε χθες και ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησε τον βασικότερο από τους εξτρέμ του ρόστερ της περασμένης σεζόν. Με 32 συμμετοχές ήταν δεύτερος μάλιστα σε συμμετοχές στα ματς πρωταθλήματος από όλους τους παίκτες, πίσω από τον Γκάγιας Ζαχίντ που είχε 34. Προς το παρόν λοιπόν, απέμειναν έξι ακραίοι επιθετικοί. Πάμε να τους δούμε έναν-έναν:

Γιώργος Εφραίμ: Ψάχνει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια μία «γεμάτη» καλή σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι παραμένει μακριά από τον καλό εαυτό του. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να επανέλθει σιδερένιος και να θυμίζει τον ποδοσφαιριστή των περιόδων 2015-16 και 2016-17 (26 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις).

Ντιεμερσί Εντονγκαλά: Κάθε άλλο παρά δικαίωσε τις προσδοκίες την περασμένη περίοδο και κυρίως τον υψηλό μισθό του. Υπήρχε μάλιστα πρόθεση διαζυγίου, αλλά δεν βρήκε ομάδα που να καλύψει το συμβόλαιό του και έμεινε γαλαζοκίτρινος. Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν, θα έχει δεύτερη ευκαιρία να επιβεβαιώσει το αξιόλογο βιογραφικό του.

Ντανίλο + Τονρίκε Οκριασβίλι (αμφότεροι παίζουν και στον άξονα): Μετεγγραφές που έδειξαν αντιστοίχως δείγματα γραφής σε ΑΕΛ και Ανόρθωση. Αν η μετακόμιση στη Λευκωσία τους «κάτσει καλά», μπορούν να προσδώσουν ποιότητα στη νέα ομάδα τους.

Δημήτρης Θεοδώρου: Ο νεαρός πήγε με πολλή όρεξη στον Αρχάγγελο, θέλοντας να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να κάνει μεγάλη καριέρα στον ΑΠΟΕΛ. Αν πείσει το προπονητικό επιτελείο ώστε να τον εμπιστευτεί στη νέα σεζόν θα είναι το πρώτο βήμα για να δικαιώσει τους γαλαζοκίτρινους για την επιλογή τους.

Σταύρος Γαβριήλ: Ο άτυχος της περασμένης σεζόν τραυματίστηκε σε περίοδο που του δόθηκαν ευκαιρίες και άρχισε να παρουσιάζεται ανεβασμένος. Αν επιστρέψει ανεπηρέαστος θα αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ