aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Έφθασε η ώρα να… χωρίσουν

AΠΟΕΛ: Έφθασε η ώρα να… χωρίσουν

Η τραγική παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και η βαριά ήττα από την Ανόρθωση «ταρακούνησαν» τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος προσανατολίζεται να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου Coca – Cola της Τετάρτης (6/4, 19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η απουσία του Γκιόργκι Κβιλιτάια έτσι κι αλλιώς υποχρεώνει τον Κύπριο τεχνικό να αλλάξει τον επιθετικό κορυφής, με τον Άντον Μάγκλιτσα να είναι ξανά διαθέσιμος και να δένει τα κορδόνια του. Η χρησιμοποίηση του Κροάτη στη γραμμή κρούσης δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές, αν όχι όλοι, πήραν βαθμό απροβίβαστο το περασμένο Σάββατο, ενώ είναι περιπτώσεις— με πρώτο τον Οκριασβίλι— οι οποίες επανειλημμένα δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες και την «σκόνη» που ξεσήκωσαν οι μετεγγραφές τους.

Η κάκιστη παρουσία της ανασταλτικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ και οι αλλαγές των Σάβιτς – Καρώ στο ημίχρονο, «φωτογραφίζουν» διαφοροποίηση (σε πρόσωπα) του κεντρικού αμυντικού διδύμου. Ο Σέρβος στόπερ με τον Κύπριο διεθνή ήταν στην ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις κόντρα σε ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση, όμως εκτός απρόοπτου θα «χωρίσουν». Ο Βινίσιους είναι ετοιμοπόλεμος και προβάρει φανέλα βασικού και «παίζεται» η θέση του ποδοσφαιριστή που θα τον πλαισιώσει ανάμεσα στους Σάβιτς και Έσελινγκ, καθώς ο Καρώ ένιωσε αδιαθεσία μετά τον αγώνα του Σαββάτου γεγονός που ενδέχεται να τον αφήσει εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα.

Πάντως, στη νίκη με 2-1 επί του ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου, αγωνίστηκαν οι Σάβιτς και Έσελινγκ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ