aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΠΟΕΛ: Έφτασε μέχρι τον τελικό στο τουρνουά μίνι παίδων

ΑΠΟΕΛ: Έφτασε μέχρι τον τελικό στο τουρνουά μίνι παίδων

Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε μέχρι τον τελικό στο τουρνουά υδατοσφαίρισης μίνι παίδων, το οποίο διεξήχθη χθες στη Λάρνακα, εντούτοις ηττήθηκε απο την οικοδέσποινα Λάρνακα με 9-1 και κατέλαβε τη 2η θέση.

Η παρουσία των νεαρών γαλαζοκίτρινων κρίνεται απόλυτα θετική καθώς έδειξαν μεγάλα σημάδια προόδου και έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον. Ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε στη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων. Κέρδισε τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου με 8-3 και ηττήθηκε από τον αντίστοιχο της Λάρνακας με 11-2.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε και κέρδισε δύσκολα στην ημιτελική φάση τον πρωτοπόρο του άλλου ομίλου, τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας με 5-4 και προκρίθηκε στον τελικό.  Εκεί, ηττήθηκε από τη Λάρνακα με 9-1 και κατέλαβε τη 2η θέση.

«Οι νεαροί πολίστες και οι προπονητές αξίζουν συγχαρητήρια για τη 2η θέση, την προόδο του τμήματος και την προοπτική για μεγαλύτερες επιτυχίες.  Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ασχοληθούν με ένα διαφορετικό άθλημα, το οποίο προσφέρει πολύπλευρα οφέλη και πολλές αγωνιστικές εμπειρίες σε κάθε ενδιαφερόμενο.  Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 96-260487», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ