aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έφτασε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ανακοινώθηκαν άλλα πέντε

ΑΠΟΕΛ: Έφτασε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ανακοινώθηκαν άλλα πέντε

Οι ενδείξεις για νέα κρούσματα κορωνοϊού στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώθηκαν μέσω επαναληπτικού ελέγχου PCR στο προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι ενημέρωσαν πως έχουν προκύψει άλλα πέντε κρούσματα, εκ των οποίων τα τέσσερα αφορούν ποδοσφαιριστές.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στην ομάδα της Λευκωσίας έφτασε τα δέκα, εκ των οποίων τα οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές, αλλά μόλις δύο του καταλόγου Α. Επομένως, με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος για να προκύψει αναβολή αγώνα πρέπει μια ομάδα να έχει τέσσερα κρούσματα που αφορούν παίκτες του καταλόγου Α σε διάστημα μιας βδομάδας από την ημέρα διεξαγωγής του.

Η επίσημη ενημέρωση: Μετά από την διενέργεια επαναληπτικού ελέγχου PCR στο προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχουν προκύψει 5 νέα κρούσματα. Τα 4 αφορούν σε ποδοσφαιριστές της Λίστας Β και το ένα σε ποδοσφαιριστή της Λίστας Α.

*Τυχαία φωτογραφία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ