aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εφραίμ γεμάτος «μπαρούτι»

ΑΠΟΕΛ: Εφραίμ γεμάτος «μπαρούτι»

Η εμπειρία των ντέρμπι και των ιδιαιτεροτήτων τους μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ως προς την έκβασή τους. Ε, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχει στη διάθεσή του τον πιο μπαρουτοκαπνισμένο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο λόγος για τον Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των δύο ομάδων και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι να περιμένει την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ.

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός έχει λάβει μέρος σε 30 «μητέρες των μαχών» του κυπριακού ποδοσφαίρου, 14 ως πράσινος και 16 ως γαλαζοκίτρινος με συνολικά συμπληρωμένα 1.881 λεπτά. Όσο για το σκοράρισμα, πλήγωσε τη νυν ομάδα του με δύο γκολ σε ένα παιχνίδι που έληξε 3-0 για την Ομόνοια το 2013. Έχει όμως πολύ πιο μεγάλη δράση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς ήταν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του εκπληκτικού αήττητου σερί 29 παιχνιδιών απέναντι στη συμπολίτισσα.

Σκόραρε έξι φορές απέναντι στους «τριφυλλοφόρους», ενώ δεν γνώρισε την ήττα σε κανένα παιχνίδι από όσα αγωνίστηκε απέναντί τους. Έφυγε νικητής δέκα φορές, ενώ έλαβε μέρος και σε έξι ματς που έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα, πέτυχε τρία τέρματα την περίοδο 2015-16, όταν η Ομόνοια είχε στον πάγκο της τον νυν προπονητή των γαλαζοκιτρίνων.

Αναφορικά με το επερχόμενο σπουδαίο παιχνίδι της Λευκωσίας, δεν μπορεί να ξέρει κανείς από τώρα εάν θα τον ρίξει στη μάχη ο Μιλόγεβιτς. Το σίγουρο είναι ότι ο Εφραίμ έχει πολλά να πει στους «νέους» γαλαζοκίτρινους, για τη σημασία, την ατμόσφαιρα και γενικά το κλίμα του κλασικότερου ντέρμπι της Κύπρου.

316341426 677291700680601 3909744829430890434 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ