aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για να… πετάξει μπόλικη σκόνη από πάνω του

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία για να… πετάξει μπόλικη σκόνη από πάνω του

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… πετάξει μπόλικη σκόνη από πάνω του, αποτελεί για τον αήττητο σε 11 διαδοχικά ματς ΑΠΟΕΛ, η σημερινή αποστολή απέναντι στον Άρη. Πανηγυρίζοντας την 7η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, όχι μόνο θα ενισχύσει την πορεία του και αυτομάτως τις πιθανότητες για να «κλειδώσει» (σε πρώτη φάση) μία θέση στην πρώτη εξάδα, αλλά θα πιστοποιήσει με τον πιο διαυγές τρόπο ότι είναι ικανός για τα πάντα από τη στιγμή που έχει να δώσει 16 συνολικά ματς μέχρι το φινάλε.

Απέναντι στο πιο απρόβλεπτο σύνολο που διανύει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του, εννοείται πως η αποστολή της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Κάτι, άλλωστε, που γνωρίζουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» από το ματς του πρώτου γύρου. Παρά το γεγονός πως τον περασμένο Οκτώβριο κέρδισαν με 1-0, σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερος. Όπως κέρδισε, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε χάσει. Επομένως, στο σημερινό παιχνίδι απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση, προσπάθεια και πάθος ώστε ο ΑΠΟΕΛ να δαμάσει τον ιδιαίτερα συμπαγή αμυντικά αντίπαλο, φτάνοντας στους 26 βαθμούς, μειώνοντας παραλλήλως την απόσταση που τον χωρίζει από αυτόν (-7).

Για την ομάδα της Λευκωσίας και ιδιαίτερα στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, τα λάθη απαγορεύονται. Προφανώς δεν θα είναι το τέλος του κόσμου εάν δεν βγει νικητής από το σημερινή μάχη, ωστόσο άπαντες ξέρουν ότι ένα τρίποντο επί ενός ιδιαίτερα απαιτητικού αντιπάλου, ανοίγει αυτομάτως τους ορίζοντες προοπτικής ενόψει της συνέχειας. Σύμμαχος στην προσπάθεια θα είναι οι φίλοι της ομάδας που θα δηλώσουν δυναμικό «παρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ