aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία επιδημιολογικής… ανασύνταξης

ΑΠΟΕΛ: Ευκαιρία επιδημιολογικής… ανασύνταξης

Ο μοριακός έλεγχος στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ, την ημέρα της διεξαγωγής της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ, εντόπισε άλλα τρία κρούσματα κορωνοϊού. Ήταν που ήταν επιβαρημένη η επιδημιολογική κατάσταση των γαλαζοκιτρίνων, τα χθεσινά κρούσματα (δύο ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος της προπονητικής ομάδας) ήταν η… χαριστική βολή για την υποβολή του αιτήματος αναβολής του αγώνα κόντρα στην προσφυγική ομάδα της Κερύνειας. Αίτημα που ασφαλώς έγινε αποδεκτό από την ΚΟΠ και μεγάλωσε τη λίστα των αναβολών στην «καρατομημένη» 15η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού μας μαραθωνίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι η αναβολή έγινε «λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα Covid-19 σε ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α της ομάδας», αλλά είναι γνωστό ότι τα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ είναι υπερδιπλάσια. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε ότι αναβλήθηκε επίσης ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 9 Ιανουαρίου (μετά από αίτημα της ομάδας της Αμμοχώστου). Εν ολίγοις, ο επόμενος αγώνας των γαλαζοκιτρίνων είναι προγραμματισμένος, πλέον, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, στις 15 Ιανουαρίου.

Από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης κόντρα στην Ομόνοια στις 26 Δεκεμβρίου θα περάσει ένα εικοσαήμερο για δράση. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν το σκέφτηκαν πολύ. Κάτι σαν ευκαιρία επιδημιολογικής ανασύνταξης, αποφασίστηκε να δοθεί τετραήμερη άδεια στους παίκτες. Απόφαση που αποσκοπεί στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας στο Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος». Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για την Κυριακή και όσοι ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα να… κυκλοφορούν, θα πρέπει να περιοριστούν ακολουθώντας τα μέτρα πρόληψης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ