aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ευχάριστος…  πονοκέφαλος

ΑΠΟΕΛ: Ευχάριστος…  πονοκέφαλος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Άλεφ ντος Σάντος έχει ξεπεράσει πλήρως το μυϊκό πρόβλημα και έχει δημιουργήσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τόμας Ντολ ενόψει των πολύ σημαντικών και συνεχόμενων ματς που θα ακολουθήσουν όσον αφορά στον άξονα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή για τα ματς απέναντι στην ΑΕΛ και την Ντουντελάνζ, με τον Γερμανό να καλείται να αποφασίσει για το δίδυμο που θα παρατάξει στην «καρδιά» του κέντρου στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Φυσικά, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει διαφορετική δυάδα στη μεσαία γραμμή, αφού αναμένεται να κάνει ροτέισον προκειμένου όλοι να είναι πανέτοιμοι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Τόμας Ντολ αξιολόγησε την κατάσταση των διεθνών και αναλόγως καταλήγει σήμερα στις αποφάσεις του. Ο Βιντ Μπέλετς, που δεν αγωνίσθηκε με την Εθνική Σλοβενίας, αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς και Ζοαοζίνιο θα διατηρήσουν τη θέση τους στα άκρα της άμυνας, όπως και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου. Ο πρώτος έπαιξε σε ένα 90λεπτο και ο δεύτερος σε 90λεπτο με την Εθνική Κύπρου. Ενεκα απουσίας όμως των Πραξιτέλη Βούρου, Βούγιαντιν Σάβιτς δεν υπάρχει επιλογή για ξεκούραση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πλειάδα επιλογών και, προφανώς, αναλόγως σχηματισμού θα αποφασίσει ο Τόμας Ντολ. Δύο εκ των Αλεφ ντος Σάντος, Λούκας Σόουζα, Ούρος Μάτιτς και Σάββα Γκέντσογλου θα είναι στη μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται να δούμε και τρεις εξ αυτών εάν ο Τόμας ντε Βινσέντι μείνει στον πάγκο ή μετακινηθεί στη γραμμή κρούσης. Εκεί όπου θα βρίσκονται οι Μούσα Αλ Τάαμαρι και Αντρίγια Πάβλοβιτς, με τον άλλον ποδοσφαιριστή να αποτελεί ερωτηματικό καθώς ο Ρομάν Μπέζιακ, βασικός στα τρία προηγούμενα παιχνίδια στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, «φόρτωσε» σχεδόν 200 λεπτά με τη Σλοβενία απέναντι σε Πολωνία, Ισραήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ