aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έδωσε €450.000, παίρνει χρυσάφι

ΑΠΟΕΛ: Έδωσε €450.000, παίρνει χρυσάφι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Λένε πως στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να πεις ψέματα. Στην περίπτωση του Μούσα Αλ Τάαμαρι, όμως, κάθε άλλο παρά ισχύει αυτό. Για να ακριβολογούμε, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να πεις την αλήθεια. Πρόλαβε στα 851 λεπτά που αγωνίσθηκε στο τρέχον πρωτάθλημα να σκοράρει 7 φορές και είναι ο «τοπ σκόρερ» της ομάδας παρέα με τον Νούνο Μοράις. Και ας έπαιξε 10 ματς και όχι 13, όπως ο Πορτογάλος κάπτεν. Έδωσε 2 έτοιμα τέρματα στους συμπαίκτες του, κέρδισε 4 πέναλτι, ενώ ισάριθμες φάσεις είτε τις δημιούργησε είτε είχε συμμετοχή και εξελίχθηκαν σε τέρμα. Δηλαδή, στα 19 από τα 29 τέρματα στο πρωτάθλημα ο αεικίνητος παίκτης έβαλε την υπογραφή του.

Ηταν και παραμένει από την αρχή της σεζόν το κεντρικό πρόσωπο! Παίρνει από το χέρι τον ΑΠΟΕΛ και τον οδηγεί σε νίκες. Όπως έπραξε και προχθές, στο τεράστιας σημασίας «διπλό» επί της Ομόνοιας. Το άστρο του λάμπει και φτάνει πλέον σε πολλά σημεία του πλανήτη. Η απόδοσή του είναι τέτοια που ώθησε αρκετές ομάδες της Ευρώπης (και όχι μόνο) να ασχοληθούν μαζί του και μάλιστα σκάουτερ τον παρακολούθησαν διά ζώσης.

Διαβάστε επίσης: Ποιος ανακάλυψε τον Τάαμαρι και πότε σκοπεύει να τον πωλήσει ο ΑΠΟΕΛ

Εξελίσσεται στην καλύτερη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ που μπορεί στο προσεχές μέλλον να φέρει χρυσάφι στα ταμεία του συλλόγου. Αρκετοί λένε πως εάν πωλήθηκε ο Ρόλαντ Σάλαϊ στη Φράιμπουργκ 4.500.000 ευρώ, η διοίκηση τι τιμή μπορεί να βάλει στον πιο ελκυστικό στην αγορά Αλ Τάαμαρι; Αυτή τη στιγμή, δεν κλείδωσε η τιμή και ο λόγος είναι απλός. Ο ΑΠΟΕΛ επενδύει στον Ιορδανό και δεν τον βλέπει σαν τον Σάλαϊ ή άλλη περίπτωση. Ξέρουν πως στην περίπτωση του 21χρονου Ιορδανού άσου τράβηξαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου και τα 450.000 ευρώ που δαπάνησαν για να τον ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα θα πολλαπλασιαστούν. Φρόντισαν μάλιστα να περάσουν μήνυμα στους ατζέντηδες, προφανώς για να το μεταφέρουν στους συλλόγους που έχουν τον διεθνή εξτρέμ στα υπόψη τους: «Δεν θα πωληθεί με λίγα».

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Χωνέψετε το, δεν πωλείται ο Τάαμαρι»

Ο παίκτης δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρεί ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει και γνωρίζει πως μπορεί να φτιάξει κι άλλο το όνομά του. Δεν καίγεται να φύγει ο Αλ Τάαμαρι, αν και είναι ενήμερος για τα δημοσιεύματα (κυρίως από Ιταλία), γνωρίζοντας παραλλήλως πως σε περίπτωση που μετακομίσει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα, πιθανόν να γίνει η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, απολαμβάνοντας κι ο ίδιος μεγαλύτερες απολαβές.

Το ξεκίνημά του είναι άκρως εντυπωσιακό, αποτυπώνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Ποδοσφαιριστής με ποιότητα και… ποικιλία κινήσεων. Παίζει άνετα, με ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση και δεν κρύβεται όταν η… μπάλα καίει. Η φετινή σεζόν, αναμφισβήτητα, έχει… εκτοξεύσει τον Αλ Τάαμαρι, ο οποίος εμφανίζεται ώριμος, παθιασμένος και αποτελεσματικός. Γουστάρεις να τον βλέπεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ