aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έδωσε… απαντήσεις ο Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Έδωσε… απαντήσεις ο Τάαμαρι

Ο Μούσα Αλ Ταάμαρι σίγουρα αποτελεί το νούμερο ένα πρόσωπο στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του νησιού μας. Φεύγει; Μένει; Ανανεώνει; Πωλείται; Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς; Συμφώνησε με την Αλμερία; Αυτά είναι τα κύρια ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του Ιορδανού ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση της συνεργασίας τους με αυξημένες μάλιστα απολαβές.

Ο Τάαμαρι έκανε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση για την σεζόν 2020-21 το απόγευμα του Σαββάτου και στο φιλικό με τον Ερμή (3-0), καθώς στο πρώτο απέναντι στη Δόξα δεν αγωνίστηκε ώστε να πάρει ανάσες από τις κοπιαστικές προπονήσεις. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε στον αγωνιστικό χώρο πως… αδιαφορεί για όσα γράφονται και λέγονται για το μέλλον του αφού ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, προσπάθησε για το γκολ, το οποίο τελικά σκόραρε από την άσπρη βούλα.

Ο Ιορδανός έδειξε πόσο του έλειψε η μπάλα και πως είναι προσηλωμένος σε αυτήν. Εξάλλου στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως ο Τάαμαρι θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Χαρακτηριστική η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων στον Active: «Όσο περνάει ο καιρός θα κλείνει ως προς την ανανέωση με εμάς παρά σε κάτι άλλο».

Μάλιστα, ο Τάαμαρι δείχνει να σέβεται την ομάδα που τον ανέδειξε καθώς όπως υποστήριξε ο Πετεβίνος επίσης στον Active είναι πως: «αν έρθει μια πρόταση που τον ενδιαφέρει, θα πρέπει να αποζημιωθεί και ο ΑΠΟΕΛ. Δε θα έδινε συγκατάθεση σε συμφωνία που δεν θα ικανοποιούσε αυτά που θέλει αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ. Μεταξύ του παίκτη και του ΑΠΟΕΛ η σχέση είναι πάρα πολύ καλή».

Αναμφίβολα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία για την ομάδα της πρωτεύουσας, με τον ίδιο να παρουσιάζεται προσηλωμένος σε αυτήν χωρίς να επηρεάζεται από όσα φημολογούνται για το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ