ΑΠΟΕΛ: «Εδώ σε θέλω κάβουρα…»

Οι γαλαζοκίτρινοι στα επόμενα πέντε ματς καλούνται να δώσουν αποδείξεις για το βεληνεκές της φετινής ομάδας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από τη μια η ισοπαλία στην Πάφο και από την άλλη το «όχι άλλοι χαμένοι βαθμοί, εδικά στο ΓΣΠ».  Σε συνδυασμό τώρα με την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της εθνικής μας ομάδας «χρωματίζουν» το παιγνίδι με το Παραλίμνι και καταδεικνύουν παραστατικά την ανάγκη για νίκη στον ΑΠΟΕΛ. Πού είστε όμως να δείτε και το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του Τραμετσάνι μετά τη διακοπή!

Ο ΑΠΟΕΛ, στα τέσσερα και με αυτό της ερχόμενης Κυριακής πέντε παιγνίδια, θα κληθεί όχι απλά να δώσει αποδείξεις, αλλά και απαντήσεις ως προς το «βεληνεκές» της φετινής ομάδας, τόσο στο αγωνιστικό όσο κυρίως στο ανταγωνιστικό στη μάχη για το 7ο συνεχόμενο. Τρία μεγάλα ντέρμπι και άλλο ένα «κομβικό» με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχουμε και λέμε: Στις 24 του μήνα, οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα στην «Αρένα», όπου θα τους περιμένει η ΑΕΚ. Στις 3 του Δεκέμβρη θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα και στις 9 τη Σαλαμίνα, ενώ στις 16 έχει στο πρόγραμμα το ντέρμπι με την Ομόνοια! Ορίστε; Είπατε κάτι;

Διαβάστε επίσης: Πορεία και επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής από τον Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Προχωρώντας όμως και λίγο παραπέρα το βλέμμα μας με ορίζοντα τις πρώτες αγωνιστικές του 2019, ο ΑΠΟΕΛ, πέρα από την έξοδό του στη Λάρνακα στη 10η αγωνιστική, δεν θα βγει από την πρωτεύουσα πριν τη 17η αγωνιστική. Τότε που θα πάει να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Σε πιο απλά Ελληνικά, ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να χορέψει σαν αναστενάρης ή καλύτερα σαν κάβουρας στα κάρβουνα!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξέρει ήδη την πρώτη χειμερινή μετεγγραφή ο Τέτι

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

9η Με Παραλίμνι (10/11)

10η Με ΑΕΚ* (24/11)

11η Με Απόλλωνα (3/12)

12η Με Σαλαμίνα (9/12)

13η Με Ομόνοια** (16/12)

14η Με Ερμή      (22/12)

15η Με Δόξα* (5/1)

16η Με Ανόρθωση

17η Με ΑΕΛ*

*Εκτός έδρας

** Τυπικά φιλοξενούμενος

*** Στη 16η και 17η αγωνιστική δεν έχουν οριστεί ακόμη ημερομηνίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ