aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχουν πιάσει «κόκκινο»

ΑΠΟΕΛ: Έχουν πιάσει «κόκκινο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πέφτουν οι στροφές και πέφτουν απότομα! Τρόπος του λέγειν δηλαδή, αφού το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ για τη συνέχεια γίνεται περισσότερο… ανθρώπινο.

Από την άποψη πως μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και με τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκίτρινων θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις ανάσες (ξεκούρασης) που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μετρούν πάνω από 40 αγώνες μέχρι τώρα και είναι φυσικό οι αντοχές τους να έχουν πιάσει «κόκκινο». Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κρίστιανσεν θα ταξιδέψει στη Λάρνακα όπου θα την περιμένει η ΑΕΚ, ενώ μέχρι το τέλος του Απρίλη θα δώσει άλλους έξι αγώνες.

Με Ομόνοια, Απόλλων (εκτός), Ανόρθωση και ΑΕΛ (εκτός) για το πρωτάθλημα και τα δύο παιγνίδια κυπέλλου με την ΑΕΛ, μέσα από τα οποία (λογικά) αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή η υπόθεση τίτλος, αλλά και η πορεία στο κύπελλο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ

Πρωτάθλημα

3η αγωνιστική:  Με ΑΕΚ*

4η αγωνιστική: Με Ομόνοια

5η αγωνιστική: Με Απόλλων*

6η αγωνιστική: Με Ανόρθωση

7η αγωνιστική: Με ΑΕΛ*

Κύπελλο

5.4.2017: Με ΑΕΛ

19.4.2017: Με ΑΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ