aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει ραντεβού με την ιστορία!

ΑΠΟΕΛ: Έχει ραντεβού με την ιστορία!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ρεπό, τέλος! Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» σηματοδότησε την αντιστροφή μέτρηση ενόψει του αγώνα της χρονιάς. Το Σάββατο, η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα του ΓΣΠ (19:00), με τον ΑΠΟΕΛ να έχει ραντεβού με την Ιστορία!

Εάν κερδίσει τον Απόλλωνα για τέταρτη σερί φορά στο τρέχον έτος, αυτομάτως αγκαλιάζει την κούπα του πρωταθλητή για έβδομη διαδοχική σεζόν, κάτι που δεν έχει επιτύχει καμία άλλη κυπριακή ομάδα. Υπάρχει το ενδεχόμενο, μάλιστα, να στεφθεί πρωταθλητής από την επικείμενη αγωνιστική. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που υπερκεράσει το εμπόδιο της ομάδας της Λεμεσού και παραλλήλως, η ΑΕΚ δεν κερδίσει εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Πίνακας: Οι προϋπολογισμοί των κυπριακών ομάδων της πρώτης εφτάδας

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα αρχίσει να αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στην τακτική που θα ακολουθήσει. Βεβαίως, θα τα πει αρκετές φορές με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κατανοήσουν το τι ζητεί από αυτούς να πράξουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα σύνολο που θα ρίξει την τελευταία του ζαριά. Εκτός είναι μονάχα ο Καρλάο, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Γιώργος Μερκής.

Διαβάστε επίσης: Στο ΓΣΠ οι «πορτοκαλί» για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά με μια διαφορά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ