aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει μια… δουλειά να τελειώσει

ΑΠΟΕΛ: Έχει μια… δουλειά να τελειώσει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Πόνεσαν» και μάλιστα πάρα πολύ στον ΑΠΟΕΛ οι δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, χάνοντας ως εκ τούτου τη «χρυσή» ευκαιρία ν’ ανοίξουν περαιτέρω την ψαλίδα της διαφοράς από τις δύο ομάδες που τους κυνηγούν στη βαθμολογία. Οι εμφανίσεις γενικώς εδώ και έναν μήνα είναι κατώτερες των προσδοκιών κι αναμφιβόλως στον σύλλογο θέλουν να δώσουν ένα τέλος πριν να είναι αργά.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν αύριο δυνάμεις με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (18:00), στον επαναληπτικό αγώνα του 0-0 στη Λευκωσία, στοχεύοντας στην εξασφάλιση εκείνου του σκορ που θα δίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Εκεί όπου έκλεισαν εδώ και μέρες θέση ο Απόλλων, η Ανόρθωση και η Δόξα. Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι καθώς περιθώρια για άλλα στραβά αποτελέσματα δεν υπάρχουν. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για την αστραφτερή κούπα του κυπέλλου, την οποία οι πρωτευουσιάνοι έχουν να κάνουν δική τους από το 2015.

Η αυριανή «μάχη» στο στάδιο της Λεμεσού αποτελεί άλλο ένα γερό τεστ για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν καθώς θα μετρηθούν οι αντοχές και τα όρια των παικτών, οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έβγαλαν το καλύτερό τους εαυτό ή, αν το προτιμάτε, εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο που συνήθισαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του μαραθωνίου οι ΑΠΟΕΛίστες.

Στον αγώνα με την ΑΕΛ θέλουν να αποδείξουν πως «συνέρχονται» και ότι θα αποτελέσει την αρχή μιας αντεπίθεσης διαρκείας προς την κατάκτηση και των δύο τροπαίων. Η διοίκηση είναι σε… επιφυλακή, παρακολουθώντας την πορεία της ομάδας κι είναι έτοιμη να παρέμβει αν και εφόσον χρειασθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ