aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει λόγους να πατάει το... γκάζι ο Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Έχει λόγους να πατάει το… γκάζι ο Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο πρωταρχικός στόχος στον ΑΠΟΕΛ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, κανείς στην ομάδα δεν το έκρυψε. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν το τρόπαιο όσο τίποτε άλλο, ώστε να σώσουν μια χαμένη όπως εξελίχθηκε χρονιά. Οι αγώνες πρωταθλήματος είναι λογικό να περνούν κατά κάποιο τρόπο σε δεύτερη μοίρα, αφού τόσο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης όσο και όσο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό.

Από την άλλη, όμως, μια ομάδα με την ιστορία και το βάρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να παίζει για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετωπίζει αρχικά τη Δευτέρα (15/03) την Καρμιώτισσα και στη συνέχεια τη Δόξα (19/03), αμφότερες στο ΓΣΠ. Είναι λογικό και αναμενόμενο ο Ελλαδίτης τεχνικός να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, ώστε να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια.

Ο «Πούρσα» ξέρει, παράλληλα, πως ενόψει των παιχνιδιών του κυπέλλου θα πρέπει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε όσο το δυνατό καλύτερη αγωνιστική κατάσταση γίνεται. Θέλει να τους κρατήσει σε φόρμα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Τόσο στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών όσο και στον αγώνα κόντρα στην Δόξα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά έχει σοβαρούς λόγους να πατάει το γκάζι και να κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ