aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει λόγους και μάλιστα… ένα σωρό!

ΑΠΟΕΛ: Έχει λόγους και μάλιστα… ένα σωρό!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Αλκή Ορόκλινη που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αμμόχωστος» αύριο Σάββατο και αρχίζει στις 19:00. Στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά ώστε να μην χάσουν την επαφή με την ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς πρόκειται για παιχνίδι που έχουν την ετικέτα του φαβορί και καλούνται στον αγωνιστικό χώρο να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Οι γαλαζοκίτρινοι επιβάλλεται να ελέγξουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής και να βρουν τους τρόπους διάσπασης της πολυπρόσωπης, όπως αναμένεται, αντίπαλης αμυντικής γραμμής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιτεθούν με πολλούς τρόπους κι αν είναι δυνατόν να βρουν τον δρόμο προς το πλεκτό της Αλκής όσο γίνεται πιο νωρίς.

Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη περίοδο η πίεση είναι μεγάλη στην ομάδα της Λευκωσίας. Οι αλλαγές που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δη η προσθήκη της τετράδας των Ιταλών (Τέτι, Τραμετσάνι, Ρόκο, Ρανζάτο) έφεραν… νέο αέρα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αλλά απαιτείται υπομονή προκειμένου να βάλουν τη σφραγίδα τους.

Ο ΑΠΟΕΛ εννοείται πως αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αλλά, οι φίλοι της ομάδας θέλουν να δουν και βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα ώστε να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Η διοίκηση έκανε τις κινήσεις της, πιστεύει στους ποδοσφαιριστές, προσδοκώντας πως το σύνολο θα βρει τον δρόμο του, υλοποιώντας εν τέλει στους στόχους που τέθηκαν.

Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ενσούε και Ντε Βινσέντι. Οι Εφραίμ και Μιλάνοφ γυμνάζονται κανονικά, οπότε θα κρίνει ο Τραμετσάνι εάν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Ακολουθεί, υπενθυμίζουμε, την Τετάρτη το ντέρμπι με την Ομόνοια. Με το πέρας της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ